Stævne- og ungdomsudvalget

Stævne- og ungdomsudvalget er nedsat af bestyrelsen med henblik på at varetage vores børne- og ungdomsatleters interesser i foreningen. Medlemmerne er forældre til klubbens yngre atleter, som har lyst til at gøre en forskel for de unge og for klubben generelt.

Udvalget tager sig hovedsageligt af afvikling og koordinering af stævner, sommeratletik, dommerkurser, præmieuddelingsfest og fællesspisninger. Vi giver bestyrelsen og trænerne en hånd med administrative opgaver og forsøger at holde børne- og ungdomssiderne her på sitet opdateret. Det er os, du hører fra i din mailboks og på klubbens facebooksider, når det er tid til at melde sig til et arrangement, og når der er brug for frivillige hænder til at måle atleternes præstationer til et stævne.

Udvalget består af:

Claude Rescan, far til Timoleon på ungdomsholdet for 14-15 årige og Lucien, der går på børnehold. Claude er dommer og ses ofte på stadion i færd med at klargøre en sandgrav eller dømme en højdespringskonkurrence. Rygterne vil vide, at han selv er en ganske habil kaster. Og så er han ferm med stort og småt her på hjemmesiden og diverse koordinering.

Danny Pedersen, far til Amalie på spring/spring eliteholdet. Danny kender de fleste og ved det meste om klubben, nærmest kun overgået af René. Han koordinerer stort og småt på kryds og tværs, og styrer blandt andet eventoprettelse i klubmodulet og stævnekontakten med andre klubber. Danny er også dommer i det meste og ses ofte i den rolle til stævnerne.

Gregers Stig Andersen, far til Villads på Børne+ holdet og Viggo, der går på minihold. Gregers er en af de hårdtarbejdende kræfter bag vores nye eltidssystem. Han sørger blandt andet for at koordinere kurser i brugen af systemet, indkøb af hardware samt opstilling, test og afvikling, når vi holder stævner på stadion.

Sofie Boeck, mor til Amalie på mellem/langdistanceungdomsholdet. Du kan møde hende, når vi selv afholder stævner, og på mailen til hverdag. Sofie er vores mellem/langdistanceekspert, men hun booker også hoteller til atleter i Skive og sørger for hjælpere til stævner i Esbjerg, Hvidovre og alskens andre steder, hvor vi sender atleter hen for at vise FIF-flaget.

Marianne Antvorskov, mor til Maja på ungdomsholdet for 16-19 årige. Marianne koordinerer blandt andet kurser og stævner med trænerteamet, som afgør, hvile arrangementer klubbens atleter skal deltage i. Til stævner kan du møde hende i dommerrollen. 

Else Marie Lehman Jensen, mor til Louise på Børne+holdet og Laura, der går på minihold. Else Marie forsøger at holde ventelister og hjemmesiderne med børne- og ungdomstræning opdaterede og assisterer med oprettelse af stævner i klubmodul. I hører særligt fra hende i forbindelse med arrangementer for klubbens yngre atleter, og når det er ved at være sidste frist for tilmelding til et stævne. 

Har du et forslag til udvalget eller lyst til at give en hånd med, hører vi altid gerne fra dig. Skriv i givet fald til os på FIFungdomsudvalg@gmail.com