Senior langdistance


Senior langdistance er et hold for ambitiøse atleter, som primært træner mod distancer mellem 1500 m og Halv Marathon. Trænerne Tummas Napoleon Arge og Yousef Bellouch, samt hjælpetræner Joachim Sieverts Nielsen, står for træningen, som består af intervaller, tempoture, rolige ture og langture.  

Træningen tager hensyn til den enkelte atlets specifikke behov, men som udgangspunkt træner vi efter et fælles træningsprogram. Året rundt er det primært på Frederiksberg Idrætspark, hvor atleterne i slår deres folder. I vintermånederne foregår træningen også på stadion og udenfor i byens parker, såsom Søndermarken og Damhusengen.

Træningen er tilrettelagt udvalgte stævner og der er mulighed for at deltage i stævner både indendørs og udendørs, såvel som i indland og udland. Derudover er det også muligt at deltage i træningslejre.

Gruppen består af ambitiøse atleter i alle aldre, men det forventes ikke at du har erfaring med løb. Det vigtigste er motivationen for at træne og ambitionen til at løbe hurtigt.

Dynamikken og sammenholdet i gruppen forstærkes af sociale arrangementer som fællesspisning og julefrokoster.


Træningstid og lokation 


Tirsdag: 17:30 – 19:00

Torsdag: 17:30 – 19:00

Lørdag: 10:00 – 12:00

Ugens øvrige dage er det lagt op til at atleten træner selv indenfor rammen af programmet.

Mødestedet er altid på stadion.

 

Indmeldelse 

Medlemskab på Langdistanceholdet sker via direkte dialog med Tummas Napoleon Arge, som kan kontaktes på tummasn@msn.com


Trænere

Hovedtrænere

  • Tummas Napoleon Arge

Hjælpetræner

  • Joachim Siverts Nielsen

Nyheder

Vores sponsorer