Stangspring 12+ år


Træningen i stangspring er for atleter fra 12 år (fra årgang 2011). Der er tale om specialtræning, som kræver, at man allerede er medlem af et af vores atletikhold.

Atleter skal være mindst 11-12 år (årgang 2011 eller tidligere). Du skal kunne slå en kolbøtte og lave en kropshævning. Derudover kræves mest af alt nysgerrighed og lyst til at prøve kræfter med disciplinen. Resten lærer du fra bunden til stangspringstræningen.  


Stangspringstræning foregår i udendørssæsonen fra april til oktober på Frederiksberg Idrætsparks stangspringsanlæg på udvalgte lørdage kl. 11.00 - 13.00.

Træningen forestås af Christoffer Holst Hahn. Kontakt ham direkte (christoffer.holst@gmail.com), hvis du har spørgsmål til stangspringstræningen. 


Man tilmelder sig fra gang til gang via hjemmesiden her og forpligter sig til at komme til de træninger, man melder sig til. For at få størst udbytte anbefales det, at man forsøger at komme forholdsvis stabilt til stangspringstræningen. 

Datoer og tilmelding via følgende link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vOv6X2-8aj_yth2eDbC9LAspJCk6_kvXyrr821vd8Y8/edit#gid=1162479710

Nyheder

Vores sponsorer