Klubmodul henter siden
Præmiefest (børn/ungdom)
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

INVITATION TIL PRÆMIEFEST 2022

Kære atleter, forældre og trænere

Søndag den 20. november afholder vi årets præmiefest på Tre Falke skolen (lige ved stadion), hvor vi fra kl. 14 og 2-3 timer frem ser tilbage på det seneste atletikår i klubbens ungdomsafdeling.

I eftermiddagens løb uddeler vi medaljer fra klubmesterskabet (guld, sølv, bronze) og diverse vandrepokaler (klubmesterskab, årets sprinter/springer/kaster/mellemdistanceløber), som skal have nye, stolte ejere. Som før hylder vi også årets forælder samt årets kammerat og årets fighter blandt deltagerne på mini-, børne- og U12-13-års hold. 

Der uddeles ikke længere UP-nåle. Til gengæld er der atletikmærker til de atleter, der har været stævneaktive og deltaget i minimum fire discipliner.

Til præmiefesten vil der også være lodtrækning om små og større gaver blandt alle forhåndstilmeldte børn/unge. Tilmeldingsfrist via hjemmesiden (FIF Atletik -> Event tilmelding) senest søndag den 13. november af hensyn til planlægningen.

Medbring meget gerne (hjemmebagt eller -bragt) kage til kagebordet. Derudover vil der være der frugt, kaffe/te og sodavand ad libitum til både børn og voksne.

Vel mødt til en hyggelig eftermiddag i atletikåret 2022''s tegn. 

 

Tilmeldte
16 /200
Tilmeldingsfrist
13.11.2022
Tidspunkt
20.11.2022 kl. 14.00 - 20.11.2022 kl. 16.30
Sted
Tre Falke skolen
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'