FIF LØB Hold 6

Hold 6 er til dig, som kan løbe 5 km. og ønsker at holde formen eller forbedre sin kondition. På hold 6 løbes der mellem 5-7 km., i et træningstempo på ca. 6:30-7:00 min/km. Træningen vil være en kombination af intervaltræning, løbelege og udholdenhedsløb. Til hver træning vil der være fokus på styrke, balance og korrekt løbeteknik, og der vil derfor indgå forskellige øvelser, som har til formål at styrke samt optimere dig som løber. 

Mandagstræning kl. 17:30

Mandagstræningen begynder med en opvarmning i et roligt tempo, så kroppen er godt varm. Intervaltræningen vil herefter være bestående af forskellige former for intervaltræning såsom intervallege, 10-20-30 intervaller, 2 min. intervaller eller bakketræning. Efter intervaller er der fælles afjogning tilbage til stadion.

Torsdagstræning kl. 17:30

Torsdagstræningen byder på træningsture mellem 5-7 km. Der er fokus på udholdenhed, og løbetræningen er derfor bestående af kontinuerligt løb med et minimum af pauser. Der vil være fokus på styrke, balance og løbeteknik for at forebygge skader og opbygge en god grundstyrke i lår, balder, mave og ryg. 

Træningssteder: 

Kortere tur: F.eks. Damhus Søen / Damhus Engen, Grøndalsparken, nærområdet omkring Frederiksberg Stadion.

Lørdagstræning kl 9:30

Fællestræning med de øvrige løbehold, hvor løberne opdeles i 4 løbehold efter niveau og distance, således alle tilgodeses. 

Hold 6 løberne vil typisk vælge den korte tur på 7-8 km i tempo + 06:30 min/km.

Træningssteder - kortere tur: F.eks. Damhus Søen/Damhus Engen, Grøndalsparken, Vigerslevparken, Vanløse, nærområdet på Frederiksberg.


Har du spørgsmål, kan du skrive til os på lob@fifatletik.dk

Nyheder

Vores sponsorer