FIF Løb - afdelingen for motionsløb.
Hvorfor FIF Løb ?

  • I FIF Løb vægter vi både de sportslige og sundhedsmæssige aspekter samt det sociale samvær. Som medlem tilbyder FIF Løb deltagelse i 5-6 udvalgte motionsløb (herunder Copenhagen Marathon og CPH Half), hvor FIF Løb Endvidere afholdes der en række sociale arrangementer.

Hvor hurtigt løber vi ?

  • FIF Løb tilbyder hele seks løbehold, så hvis du kan klare at løbe 6-8km (med pauser) i et tempo på 7:00/km, så finder vi også et hold til dig. I menuen kan du bla. finde beskrivelser på de 6 løbehold vi tilbyder for øjeblikket. Du finder også en oversigter over de events vi har i klubben og reglerne for at deltage i disse.

Hvor løber vi ?

  • Vi mødes til træning på Frederiksberg Stadion og om vinteren inden for i Damsøbadet. Vores løbetræning foregår i parker og områder tæt på Frederiksberg Stadion, som eksempelvis Damhussøen, Søndermarken og Utterslev Mose. Enkelte gange foregår træning på stadion.

Hvornår træner vi ?

  • Mandage og torsdage kl 17:30 og lørdag kl 9:30 – hele året rundt. Kom løb med os !!!

Hvordan bliver jeg medlem ?

Har du lyst til at følge os på Facebook ?


Du er velkommen til at løbe med os et par gange for at snuse til FIF LØB og finde ude af, om vi er en klub for dig. 


Hvis du vil vide mere om hvordan du kommer i gang med at løbe hos FIF Løb, så skriv endelig til os gennem kontaktformularen:
## FORM:5 ##Vision for FIF løb er at skabe rammerne for at blive en bedre løber samtidig medat du er en del af et fællesskab, der bygger på ansvarlighed for hinanden og det miljø vi løber i - sundhed og livsglæde.
"SKRIV TIL OS"

 
  
 


Nyheder

Vores sponsorer