FIF LØB Hold 5


Hvem er Hold 5?

Hold 5 kombinerer i høj grad det sportslige med det sociale. Holdet består af både rutinerede løbere og nyere løbere, der alle har fokus på at forbedre deres løb i godt selskab. 

Træningen foregår altid i en god stemning, hvor der ikke bare er fokus på løb men også det sociale, som bestemt ikke bliver glemt på holdet.

Ugens træning følger programmet nedenfor:

Mandag: Vi fokuserer på intervaltræning og der løbes i alt 6-7km.

Torsdag: Vi varierer vi turens længde og hastighed, sådan at de korte ture foregår i højt tempo og de lange ture i langsommere tempo. Afhængig af løbernes form på dagen, vil der blive indlagt frit løb undervejs. Der løbes i alt 7-10km

Lørdag: Det anbefales at løbe med Hold 6:45 for at få en lang og rolig tur eller alternativt Hold 6:15 for at få en lang tur i et lidt højere tempo, men kun hvis dagsformen er til det

Jeg hedder Kim og har løbet i FIF siden 2017. I 2023 blev jeg træner på Hold 5 i år. Jeg har løbet en del halvmaratons og andre løb. Min personlige ambition er at løbe en maraton på et eller andet tidspunkt.

Jeg sætter stor pris på vores fælleskab omkring løb, og at vi alle har en ambition om at forbedre vores løb, samtidig med at vi har en god løbetur. 

Jeg forbereder en rute til træningen, der passer til dagens tema, som enten vil være intervaltræning eller en længere tur.
Har du spørgsmål, kan du skrive til os på lob@fifatletik.dk  


Nyheder

Vores sponsorer