FIF LØB Hold 2
Hvem er Hold 2?

På hold 2 fokuserer vi på både det sportslige og det sociale. I perioder af året vil vi have fokus rettet mod et bestemt løb - eksempelvis CPH Half - hvor vi følger et træningsprogram, som stiler mod at kunne levere den gode præstation. I andre perioder vil der være fokus på forbedring af grundform og velvære ved at løbe i selskab med gode løbevenner.


Ugeprogrammet vil som regel have følgende indhold:

  • Mandag: Intervaltræning – alt fra 200m til 1.000m intervaller, som typisk løbes i byens grønne omgivelser. Inklusive opvarmning, transport og afjog løbes der i alt 10-12km.
  • Torsdag: Tempoture – en længere løbetur med indlagte tre-fire tempoture på alt mellem 1.000m og 3.000m. Inklusive opvarmning, almindeligt løb i transporttempo og afjog løbes der i alt 14-16km.
  • Lørdag : Det anbefales at løbe med Hold 5:45 om lørdagen for at løbe den ugentlige lange og langsomme tur. Alternativt er at løbe med Hold 5:15, så længe man ikke risikerer skader.
Jeg hedder Lars, har løbet i FIF siden 2011 og har været træner for Hold 2 siden 2022. Jeg har løbet et par maratons, men foretrækker 10km og halvmaraton distancerne. Jeg elsker den særlige fornemmelse, når vi i flok løber ned af en villavej, og vind og vejr ikke kan stoppe os. Fordi vi har valgt at være løbere….

Vi løber med højt humør og har respekt for den enkelte løber og for træneren. Vi løber det vi har aftalt – især når vi træner op til et motionsløb – og evaluerer to gange årligt. Vi vil gerne være flere……så kom og løb med os.
Har du spørgsmål, kan du skrive til os på lob@fifatletik.dk  Nyheder

Vores sponsorer