Vores sponsorer

Nyheder

FIF LØB Hold 4 

Hold 4 er til dig, som kan løbe 10+ km. og ønsker at holde formen eller forbedre sin kondition. På hold 4 løbes der mellem 10-14 km., i et træningstempo på ca. 5:40-6:00 min/km (snit 05:50 min/km). Træningen vil være en kombination af intervaltræning, løbelege og udholdenhedsløb. Til hver træning vil der være fokus på styrke, balance og korrekt løbeteknik, og der vil derfor indgå forskellige øvelser, som har til formål at styrke samt optimere dig som løber.

Mandagstræning kl. 17:30

Om mandagen løbes der intervaltræning. Træningen begynder med en opvarmning i et roligt tempo, så kroppen er godt varm. Intervaltræningen vil herefter være bestående af forskellige former for intervaltræning såsom intervallege, 10-20-30 intervaller, 2 min. intervaller eller bakketræning. Efter intervaller er der fælles afjogning tilbage til stadion.

Torsdagstræning kl. 17:30

Torsdagstræningen byder på træningsture mellem 10-14 km. Der er fokus på udholdenhed, og løbetræningen er derfor bestående af kontinuerligt løb med et minimum af pauser. Der vil være fokus på styrke, balance og løbeteknik for at forebygge skader og opbygge en god grundstyrke i lår, balder, mave og ryg.

Lørdagstræning kl 9:30

Fællestræning med de øvrige løbehold, hvor løberne opdeles i 4 løbehold efter niveau og distance, således alle tilgodeses. Hold 4 løberne vil typisk vælge den mellemlange tur på 10-12 km i tempo 06:00-06:15 min/km eller lang tur på 14-16 km og i tempo 05:30-05:45 min/km.

Træningssteder:
· Kort tur: Fx Søndermarken, Damhussøen/-engen, Vestvolden, Brøndbyskoven, Degnemosen.
· Lang tur: Fx Utterslev Mose, Vestvolden, Valbyparken/Islands Brygge, Ejby Mose, Vestskoven, Brøndbyskoven, Bysøerne.


 
Har du spørgsmål, kan du skrive til os på lob@fifatletik.dk