FIF LØB Hold 4 

Hvem er Hold 4?

Hold 4 består af nyere såvel som mere rutinerede løbere. Holdet er for dig som relativt ubesværet kan løbe 10 km. Vi løber mellem 10 og 14 km i et tempo som ligger mellem 05:40 og 06:00 min/km. 

Om mandagen laver vi intervaltræning, bakketræning etc. mens vi om torsdagen har fokus på en længere tur med så få pauser som muligt. Ofte laver vi også lidt udstrækning og/eller styrkeøvelser sammen efter turen.

Der sludres og hygges en del når vi løber (ofte mest i starten af turene ??), og selvom det sociale er vigtigt, er vi der bestemt også for at komme i form og blive bedre løbere. 

Der er garanti for gode historier og sjove kommentarer, så man går aldrig hjem fra løb i dårligt humør efter en tur med Hold 4.

Vi glæder os til at se dig!


Jeg hedder Thomas og har løbet i FIF siden 2020. Jeg er i år blevet træner på Hold 4. Jeg har løbet regelmæssigt de sidste 20 år og løbet et par maratons samt en masse andre løb. 

At have et godt træningstilbud til løberne på Hold 4 er vigtigt for mig, så jeg tilstræber altid at møde op velforberedt og med en klar plan for træningen, hvad enten vi har teknisk træning eller ”bare” skal løbe en tur. 

Men Hold 4 handler også om at løb skal være sjovt og hyggeligt, og Hold 4 består af nogle skønne løbere som ikke holder sig tilbage med input og kommentarer. Så hver træning er en fest.
Har du spørgsmål, kan du skrive til os på lob@fifatletik.dk  


 
Nyheder

Vores sponsorer