Lær at løbe 5 km på 14 uger! 


NÆSTE NYLØBER HOLD STARTER OP SENSOMMEREN 2024 - HOLD DIG ORIENTERET HER PÅ VORES SITE ELLER PÅ FACEBOOK.Friske og glade Nyløbere fra holdet der startede januar 2024.

Har du også en drøm om at gøre løb til din motion? 

Så kom med på vores hold for Nyløbere, som vi opstarter 2 gange om året. Vi tilbyder et forløb, hvor du med dedikerede trænere lærer at kunne løbe længere ture, uden at tabe pusten eller blive ramt af skader. Vi træner to gange om ugen kl. 17.30, og efter nogle uger vil du få vejledning til en tur du selv løber i weekenden. 
Efter endt forløb kan du melde dig ind på Hold 6, hvor træneren og løberne står klar til at tage imod dig. 

Første forløb startede mandag d. 8. januar 2024 med mange Nyløbere tilmeldt. 

Pt har vi ikke den præcise dato på næste opstart andet end, at forløbet starter i sensommeren 2024.
Hold dig opdateret her på vores site og/eller på vores Facebook side.

Som Nyløber har du mulighed for at være med de to første gange, før du foretager din endelige tilmelding. 

Har du spørgsmål så kontakt os på: nyloeber@gmail.com. Foreløbig tilmelding skal ligeledes ske på denne mailadresse.


Mød vores to trænere:Birgitte: 

Jeg er født i 1967. Har hyggeløbet i knap 40 år - mest for mig selv - og mere ihærdigt de sidste ca. 5 år - for at blive bedre. 

Har flere gange løbet DHL-stafet, Hærløbet og Etape København - mest for hyggens skyld. Har løbet i FIF i 14 mdr. - dels for at forbedre min teknik, dels for at få sparring og gode råd og socialt samvær - og så er det dejligt at “se” nogle nye løberuter. 

Det er en god følelse at kunne se folk udvikle sig, at kunne bibringe andre glæden ved motion - og løb har ingen alder. Alt man har brug for er et par gode løbesko. 

Løb er en nem og effektiv måde at holde formen på og man kan løbe alle steder, på alle tidspunktet og i alt slags vejr - alt efter niveau og humør.


Peter: 

Jeg har løbet i små 30 år med varierende regelmæssighed. Jeg er ikke den hurtigste løber, men har altid nydt at løbe i lang tid, i tilpas lavt tempo, så det kan blive til et par timer eller tre. 

Jeg løb min første halvmaraton i 2014 og har løbet en 10 stykker efterhånden - velvidende, at jeg aldrig finder det i mig der skal til for at løbe en hel. 

Jeg er 59 år, har været medlem i FIF-Løb siden 2018 og synes det at lave løbeskole er en ny og spændende udfordring for mig som løber.


Vi glæder os til at se dig og få dig med på holdet!
Nyheder

Vores sponsorer