Her finder du vores træningsansvarlige trænere i FIF Atletik

Allan Kristensen

(Personlig tekst følger)

Christoffer Holst Hahn (stangspring)

 

Christoffer har ansvaret for stangspringstræningen i FIF Atletik.


Han begyndte sin atletikkarriere som 10-årig i Herlev Atletikklub, hvor han også senere blev atletiktræner. Allerede som junioratlet var han dansk ungdomsmester i både stangspring og højdespring.


Som senioratlet var Christoffer aktiv hos Sparta, hvor han mange gange har været dansk holdmester og deltaget i europacup for klubhold og landshold. Hans personlige rekorder i de to favoritdiscipliner er henholdsvis flotte 2,06 i højdespring og 4,80 i stangspring.


I dag stiller Christoffer heldigvis op for FIF, også stadig i både højdespring og stangspring, når vi til holdkampe har behov for en erfaren springer, der kan komme op i højden. Han deler derudover sin begejstring og sin viden omkring stangspring med vores unge atleter som specialtræner i netop denne disciplin. 

(Foto følger)


Claus Ulnits

(Personlig tekst følger)

Oluf Engberg (højdespring)

 

Oluf er ansvarlig for højdespringstræningen i FIF Atletik.

 

Han var selv aktiv i Aarhus 1900 fra 1978 til 1992, primært inden for netop højdespring. Her opnåede han en dansk rekord som 14-årig (1,91 m) og dansk indendørsrekord som 16-årig (2,01 m). Oluf har dog også flere ungdomsmedaljer i hækkeløb, længdespring, sprint og stafet på sit atletik-CV.

 

Oluf har været vellidt højdespringstræner i FIF Atletik siden 2017. Han er ansvarlig for højdespringsgruppen, som består af atleter fra 10-11 år til seniorniveau, der er særligt interesseret i at arbejde med og i løbet af ungdomsårene at  specialisere sig inden for højdespring. Oluf har med flere af sine atleter vundet danske ungdomsmesterskaber og ungdomsmedaljer. Det væsentligste for ham er dog, at det er sjovt at gå til atletik og at træne højdespring. Det er også altid den enkeltes erfaring, lyst og ambitioner, der er afgørende for, hvilken hjælp og træning Oluf tilbyder.
Poul Beck (sprint & spring)

Poul er ansvarlig for sprint- og springtræningen for seniorer og ung-seniorer i FIF Atletik.


Han var selv aktiv i 70’erne og startede til atletik som 19-årig i Aabenraa IG og fortsatte i Sparta i København. Pouls bedste præstationer er fra sæsonen 1979, hvor han som 25-årig løb 100 m på under 11 sekunder og 400 m på under 50 sekunder. Herefter startede han sin trænerkarriere og har igennem tiden været træner i AK-Delta, i Aabenraa IG og siden 2016 hos os i FIF Atletik.

 

Poul har siden 2001 regelmæssigt været træner for deltagere ved internationale mesterskaber og har gennem årene bidraget i Dansk Atletik-regi med bl.a. talentudvikling, som landsholdstræner og til stafetprojekter. Poul brænder for langsigtet individuel udvikling og har stor passion for trænergerningen og sine atleter. Han har mestendels været træner for sprint/hækdisciplinerne, men har også stor interesse for spring.

Nyheder

Vores sponsorer