Sommeratletik for de 8-9 og 10-13-årige
 En aktiv og super hyggelig uge for nye og erfarne atleter fra årgang 2009/2010/2011/2012 og 2013/2014.

 

Afholdes i 2022 i uge 26

 

 
Har du også set OL, VM eller andre store atletikstævner i fjernsynet? Kunne du tænke dig at se, hvor langt du kan springe, blive god til at kaste med spyd eller løbe hurtigt på en 100 meter? Så skal du da med på vores atletikcamp i sommerferien!

Det er en uge med sjov og leg, hvor det sociale går hånd i hånd med fysisk og teknisk træning. Du kommer til at prøve mange af atletikkens spændende og udfordrende discipliner, krydret med forskellige lege og boldspil. Vi lover, at du er både glad og træt, når du går hjem.

Instruktørerne på vores sommeratletikuger er alle selv erfarne atletikudøvere og trænere, som til dagligt tager sig godt af FIF Atletiks børne- og ungdomshold.

Alle børn mellem hhv. 8-9 og 10-13 år kan deltage (2022: årgang 2009–2012 og 2013-2014). Du er meget velkommen, uanset om du allerede går til atletik eller om du er ny til sporten og blot har lyst til at prøve, hvad den går ud på. Også, hvis du ikke i forvejen er FIF-medlem. Det vigtige er, at du har lyst til en uge i atletikkens tegn med masser af fysisk aktivitet, frisk luft, sjov og grin.

Særligt for de yngste deltagere: Vi forventer, at I er klar på nogle lange, aktive dage og på at deltage i alle de udfordringer/lege/øvelser, vi har med til jer - både når vi mødes kl. 9.30 og sidst på dagen, hvor vi har været i gang i mange timer.   

Sommeratletik foregår mandag til fredag 9.30-15.00 på Frederiksberg Idrætspark, Sønderjyllands Alle 6, 2000 Frederiksberg.

Pris kr. 750,-  

Alle deltagere får bl.a.

  • Svedig og sjov træning fra mandag til fredag
  • Sommeratletik t-shirt
  • Drikkedunk
  • Frugt og saft efter træning hver dag
  • Masser af sjove oplevelser og nye venner
  • Diplom med dine atletikresultater fra det afsluttende mini-OL

Det eneste, du skal medbringe hjemmefra, er godt humør, masser af energi og lyst til at lave atletik, madpakke til frokost, løbesko og tøj, der passer til vejret. Vi træner ude uanset vind og vejr.

Tilmelding foregår via websitet her fra 18. april (FIF Atletik -> Event tilmelding). Eksisterende medlemmer skal logge ind med deres brugerprofil. Sommeratleter, der ikke er FIF'ere i forvejen, skal først oprette en profil (med eget navn og fødselsdato samt kontaktoplysninger).

Tilmelding for både 8-9 og 10-13 årige 

 
Har du spørgsmål om FIF's sommeratletik, kan du skrive til Stævne- og ungdomsudvalget på FIFungdomsudvalg@gmail.com