FIF LØB Hold 1FIF Tæsker km april 2024_8.jpg

Hvem er Hold 1?

På hold 1 fokuserer vi på både det sportslige og det sociale – men der skal ikke være tvivl om at vi kommer for at løbe. I perioder af året vil vi have fokus rettet mod et bestemt løb, eksempelvis Københavns Marathon i Maj eller CPH Half i September. I vinterhalvåret er fokus primært på forbedring af grundform og velvære ved at løbe i selskab med gode løbevenner.  

Ugeprogrammet vil som regel have følgende indhold: 

Mandag: Intervaltræning – alt fra 200m til 1.500m intervaller, som typisk løbes i byens grønne omgivelser. Inklusive opvarmning, transport og afjog løbes der i alt 12-14 km. 

Torsdag: Tempoture – en længere løbetur med indlagte tre-fire tempoture på alt mellem 1.000 og 3.000m. Inklusive opvarmning, almindeligt løbi transporttempo og afjog løbes der i alt 16-20km (oftest omkring 16)

Lørdag : Her er det den ugentlige lange og lidt langsommere tur i tempo 5:15 og 17-22 km. 

 Vi er tre trænere, som skiftes lidt for at få hverdagen til at hænge sammen, og vi har alle en masse erfaring med både løb, træning og desværre også skader.
Pernille, en træningsmester så fin. Med ultraløb, Marathons og hendes passion - gør hun næste os andre til grin. En mester i at holde sig skadesfri og træner konsistent. En inspiration for løbere – hun burde være præsident.Ralph er den ældste i flokken, men stadig så stærk. Marathontiden omkring tre timer er hans personlige værk. Organiserer ultraløb og elsker bakketræning. Beviser at holde sig i form giver rigtig god mening.


Troels, den yngste, men med erfaring så fin. Kommer til at afslutte dette rim. Et Marathon om året og kortere løb er hans rutine. Får ofte andre på holdet til at grine. Han træner hårdt og er altid i gang og beviser at også ungdommen kan følge med i løbevang.
Har du spørgsmål, kan du skrive til os på lob@fifatletik.dk  

 

Nyheder

Vores sponsorer