Hvad er FIF Atletik?


I FIF Atletik lægger vi vægt på kammeratskab og glæden ved at løbe, kaste og springe. Vi prioriterer både sundhed og trivsel, den sportslige udvikling og det sjove, hyggelige samvær. Vi er en klub med dygtige og veluddannede trænere, et trygt og rart socialt miljø og plads til ambitioner på alle niveauer.

 

Hvad tilbyder vi?


  • Atletik for alle aldersgrupper: Vi har hold ned til tre år. Vores børnehold er for atleter til og med 11, ungdomsholdene for atleter mellem 12 og 19, og seniorholdene for voksne atleter fra cirka 20 år.

  • Fælles træning: Vi træner sammen på tværs af køn. Vores forskellige hold træner side om side på stadion i udesæsonen, så både børn og voksne, motionister og elite mødes og er fælles om atletikken og klubben. 

  • Alle atletikkens discipliner: Vi dyrker både sprint, mellem- og langdistance, spring og kast. Vi har hold og trænere, der dækker alle disciplingrupper, og vi tilbyder specialtræning, hvor du kan fordybe dig yderligere i for eksempel højdespring, stangspring eller hammerkast.

  • Udfordringer til alle: Vi tilbyder atletik på alle niveauer. Vi har atleter, der deltager ved nationale mesterskaber og internationale konkurrencer, unge Team Danmark atleter, og vi har motionister og nybegyndere. Uanset størrelsen på dine ambitioner og din atletikerfaring, har vi en udfordring, der matcher.

  • Veluddannede trænere: Alle vores trænere er uddannede og deltager løbende på relevante, opdaterende kurser. De fleste har selv været aktive atleter, og mange er det stadig.

  • Stævnedeltagelse: Vi deltager sammen ved store og små stævner og mesterskaber. Holdkampe, hvor vi kæmper sammen for klubben, prioriterer vi ekstra højt at være med til. Vi afholder også selv hvert år faste stævner med deltagelse af både egne atleter og kollegaer fra andre klubber. 

  • Andre sportslige arrangementer: Vores ungdoms- og senioratleter tager hvert år på træningslejr sydpå. Vi tager på klubture til blandt andet DMU, Pallasspelen og VU-Spelen.

  • Sociale arrangementer: Vi har en årlig præmiefest, fællesspisninger, julehygge og mange andre arrangementer, hvor vi mødes på det enkelte hold og på tværs i klubben.

 

Hvordan bliver jeg medlem?

  • Du kan melde dig ind i FIF Atletik her.

Har du lyst du lyst til at følge os på Facebook eller Instagram?

FIF Atletik og Motion på Facebook

FIF Atletik og Motion på Instagram


Du er meget velkommen til en prøvetime eller to hos os for at få en smagsprøve på, hvad vi tilbyder. Du kan booke en prøvetime her eller ved at skrive til os.


Send os også endelig en mail eller besked via kontaktformularen her, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang med at dyrke atletik hos os.
## FORM:7 ##


Kontakt FIF ATLETIK

 
  
 
 


Nyheder

Vores sponsorer