Senior

Seniorafdelingen består af tre hold; et sprint/spring elitehold, et sprinthold og et mellem- og langdistancehold. På alle holdene er der en bred aldersrepræsentation og niveauforskelle, hvilket betyder, at der er plads til alle. Det giver også en god gruppedynamik, samt en fin mulighed for vidensdeling atleterne i mellem. Træningen foregår typisk i grupper, dog med hensynstagen til niveau, disciplin, alder og andet.
Læs mere om holdene herunder, og tag blot kontakt til en af trænerne, hvis du har brug for mere info eller har lyst til at prøve kræfter med atletikken.
Atletik er sjovt og udfordrende for alle!

Atletik:

Sprint: Træningen foregår på eller omkring Frederiksberg Stadion, mens noget af træningen i vinterhalvåret også vil foregå indendørs i Trefalkehallen samt i Søndermarken, men mødested er altid Frederiksberg Stadion.
Den varierede træning består blandt andet af koordination, plyometri, styrketræning og intervaller, mens dele af træningen udføres sammen med mellem- og langdistancegruppen, da det er kompetente Thorsten Baumeister, der står for træningen for begge grupper. Løberne i gruppen træner målrettet mod forskellige stævner i både inde- og udesæsonen primært i Københavnsområdet, og der tages i træningen hensyn til de individuelle træningsbehov. Derudover er det også muligt at deltage i træningslejre.
Dette er holdet til dig, der har lidt eller ingen erfaring med sprint og atletik, men alligevel har lyst til at prøve kræfter med sprintdistancer fra 400 m og ned. På dette hold vil du være en del af en inspirerende og målrettet træningsgruppe, hvor der også er plads til hyggelige middage, PR-kage spisning og lignende sociale arrangementer.
Træningstider:
Tirsdag: 17:30 – 19:15
Torsdag: 17:30 – 19:15
Lørdag: 10:00 – 12:00
Kontakt Thorsten Baumeister for mere info på: mail@thorsten-baumeister.de

Senior mellem- og langdistance: Mellem- og langdistancegruppens mødes på Frederiksberg Stadion, hvor meget af træningen foregår, mens længere ture løbes i området omkring Stadion, blandt andet ved Damhussøen og Søndermarken.
Fællestræningerne består som oftest af koordination, plyometri og agility, der følges op af intervaller, tempoture eller lignende. Ved intervaller og temopture løbes der oftest efter individuelle intensiteter i mindre grupper. Dele af træningen foregår sammen med sprintgruppen, da Thorsten Baumeister træner begge grupper.
Træningen er målrettet, og der er rig mulighed for at deltage i stævner på banen i sommerhalvåret i både indland og udland, mens vinterhalvårets fokus er rettet mod Cross Country løb. Derudover er det også muligt at deltage i træningslejre.
Dette er holdet til dig, der vil prøve kræfter med distancer fra 800 m og op, mens der forventes at du på forhånd har løbeerfaring og er ambitiøs med træningen. Der er dog også plads til julefrokoster, PR-kage spisning og lignende sociale arrangementer.
Træningstider:
Tirsdag: 17:30 – 19:15
Torsdag: 17:30 – 19:15
Lørdag: 10:00 – 12:00
Kontakt Thorsten Baumeister for yderligere information: mail@thorsten-baumeister.de

Spring/sprint elite: I sommerhalvåret er det primært på Frederiksberg Stadion, hvor atleterne i sprint- og springgurppen slår deres folder. I vintermånederne foregår træningen også indendørs i Trefalkehallen og styrkelokalet, mens også Søndermarken bruges.
Træner Poul Beck står for træningen, der blandt andet består af teknisk træning, koordination, plyometri, intervaller og styrketræning, mens den også tager hensyn til den enkelte atlets specifikke behov. Der er mulighed for at blive trænet i sprintdistancer, længde, højde, trespring og hækkeløb.
Der er fine muligheder for at deltage i stævner både indendørs og udendørs, såvel som i indland og udland, da den målrettede træning er tilrettelagt udvalgte stævner. Derudover er det også muligt at deltage i træningslejre.
Gruppen består af ambitiøse atleter i alle aldre, og der forventes, at du allerede har erfaring inden for atletikverdenen, da træningen er specifik og krævende.
Dynamikken og sammenholdet i gruppen forstærkes af sociale arrangementer som fællesspisning og julefrokoster.
Træningstider:
Mandag: 17:15 – 19:00
Tirsdag: 17:15 – 19:00
Torsdag: 17:15 – 19:00
Lørdag: 11:00 – 13:00