3000m
Amalie løb et virkelig godt løb omkring sin PR og viste at formen er rigtig god. Var ved at lave den sædvanlige "Amalie" med at slippe, men tog sig selv i nakken og fandt en super slutspurt frem, hvor årets indendørs 3000 m danske mester fra Sparta blev slået på de sidste meter - virkelig god mentalitet som lover godt for de næste løb. Mathilde fra Ungdomsholdet løb sin første 3000 m i selskab med de noget ældre løbere og slog flere 15-årige atleter, virkelig en god indsats.
Hos drengene løb Carl Emil super godt - holdt ved da det blev hårdt og sluttede tilmed af med en stærk spurt - endnu en personlig rekord med ca. 7 sekunder, så nu er der ikke så langt til at komme under de 10 minutter. Christopher fra Ungdomsholdet løb også sin første 3000 m med en virkelig flot tid under 11 minutter, ham skal de snart til at holde ekstra øje med. Christopher viste også stærk spurtstyrke på de sidste 120 m.

800 m
Ellen der jo har været formstærk på 1500 m, skulle for første gang i år op mod sine sædvanlige konkurrenter fra Ballerup og Sparta. Ellen lagde meget hurtigt fra start, men holdt taktikken og lagde sig tilbage i toppen af feltet, hvor hun løb kontrolleret til der manglede ca. 200 m. Derfra blev der trådt igennem og ingen kunne følge Ellen, der løb en sikker sejr hjem. Tror det et par år siden hun sidst har slået Majken fra Ballerup. Greta fra Ungdomsløbeholdet leverede et virkelig fint løb og satte personlige rekord med ca. 4 sekunder. Bare vent til Greta får helt styr på teknikken, så skal de andre stå tidligt op for at vinde.
Martin lavede nærmeste en tro kopi af Ellens løb, startede godt ud, lagde sig godt til i feltet og ventede til de sidste 120 m, hvor han sagde farvel og løb en sikker spurtsejr hjem. Da han har haft et par løb som 2'er med få 00/100, var det super, at sætte de andre så sikkert og endelig vinde.
David kæmpede lidt med at finde farten, men havde også haft en lang dag, begyndende med den for en mellemdistanceløber lidt uvante øvelse hammerkast. Vi har nu lagt en plan, så der kommer mere fart i benene (formen ved vi er rigtig god), så bare vent og se til de næste stævner.
Alt i alt et super godt stævne for FIF's mellemdistanceløbere, der trods ugens hårde træning viste, at I er rigtig godt forberedte til denne sæson.