Højdespring 10+ år


Træningen i højdespring er for atleter fra 10 år (fra årgang 2012). Der er tale om specialtræning, som kræver, at man allerede er medlem af et af vores atletikhold.


Der er max. 10 pladser per træning. Man tilmelder sig fra gang til gang via hjemmesiden her og forpligter sig til at komme til de træninger, man melder sig til. 

Fra april til oktober foregår træningen udendørs ved på Frederiksberg Idrætsparks springanlæg (mod Sønderjyllands Allé) på udvalgte lørdage kl. 10.30 til ca. 12.00. I vintermånederne (fra uge 43 til 31.3 inkl.) rykker vi ind i Tre Falke Hallen. 

 Deltagere møder op et kvarter før træningsstart og sørger for god opvarmning på egen hånd, så selve højdespringstræningen kan begynde kl. 10.30. Når hallen er optaget af andre klubber frem mod kl. 10.30, foregår opvarmningen også udendørs i vinterhalvåret, så medbring altid fodtøj og overtøj til dette. Der må ikke benyttes pigsko i Tre Falke Hallen. 


Træningen forestås af Oluf Engberg. Kontakt ham direkte (olen01@frederiksberg.dk), hvis du har spørgsmål til højdespringstræningen.

Datoer og tilmelding via flg. link https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vOv6X2-8aj_yth2eDbC9LAspJCk6_kvXyrr821vd8Y8/edit#gid=0