Sommeratletik for de 10-13-årige

Afholdes i 2018 i uge 27, 31 og 32

Har du også set VM eller andre store atletikstævner i fjernsynet? Kunne du tænke dig at se, hvor langt du kan springe, blive god til at kaste med spyd eller løbe hurtigt på en 100 meter? Så skal du da med på vores atletikcamp i sommerferien!

Det er en uge med sjov og leg, hvor det sociale går hånd i hånd med fysisk og teknisk træning. Du kommer til at prøve mange af atletikkens spændende og udfordrende discipliner, krydret med forskellige lege og boldspil. Vi lover, at du er både glad og træt, når du går hjem.

Instruktørerne på vores atletikcamps er alle selv aktive atletikudøvere og træner til dagligt Frederiksberg IF Atletiks børnehold.

Alle børn mellem 10 og 13 år kan deltage (2018: årgang 2008–2005). Du er meget velkommen, uanset om du allerede går til atletik eller bare har lyst til at prøve, hvad det går ud på.

Sommeratletik foregår mandag til fredag 9.30-15.00 på Frederiksberg Stadion, Sønderjyllands Alle 6, 2000 Frederiksberg. I 2018 forventer vi at afholde tre atletikcamps. De kommer til at ligge i uge 27, 31 og 32. Der åbnes for tilmelding i foråret 2018.

Alle deltagere får bl.a.

  • Træning fra mandag til fredag
  • T-shirt
  • Drikkedunk
  • Frugt og saft hver dag
  • Masser af sjove oplevelser og nye venner
  • Diplom

Det eneste, du skal medbringe, er godt humør, madpakke til frokost, løbesko og tøj, der passer til vejret. Vi træner ude uanset vind og vejr.

Har du spørgsmål om sommeratletik, kan du skrive til Else Marie fra stævne- og ungdomsudvalget på mail@elsemarielehman.net