FIF BIKE – Frederiksberg                                                                                                                                   

Cykling - motion for alle!!

Sikken en fantastisk sæson vi havde sidste år! Efter nogle lettere kedelige vintermåneder er det nu igen snart på tide at få rejst sig fra sofaen og få støvet cykelbukserne af. Vi skal ud på de danske landeveje med cykelsko på.

FIF BIKE er et motionstilbud fra FIF Atletik og Motion. Vi har 1 gang ugentligt sidste år kørt landevejene tynde og samtidig hygget os. Vi vil gerne fortsætte med det gode initiativ og fortsætter hvor vi slap i oktober.

Første træning bliver onsdag den 10. april kl. 17.30.
Mødestedet er Sønderjyllands Allé 6, 2000 Frederiksberg.

Cykelhjelm er obligatorisk, ligesom ringeklokke er god stil.

Der vil til hver træning være 1-2 instruktører fra FIF der kører med. De planlægger dagens træning og holder styr på tropperne. Det gode sammenhold, klubånden og hyggen er i højsædet.

Vi vil tilstræbe at holde ”2 niveauer”, så alle kan være med. Der kan således være ”2 distancer” eller ”2 hastigheder” på dagen. Om du er ny på en racercykel, gerne vil ”i gang igen”, eller allerede cykler en del, så er der plads til alle.

Pris pr. kvartal for FIF BIKE er 375,00 kr. (inkl. diverse tilbud, såsom styrketræning, gratis fysioterapi konsultation og rabat på 375,- kr. v/køb af løbesko v/indmeldelse). Cykelsæsonen løber fra 10/4 til 3/7 og fra 31/7 til 23/10.

I oktober vil der være mulighed for at overgå til FIF’s løbemedlemskab med mulighed for 3 ugentlige træningspas og fortsat fri afbenyttelse af klubbens gode styrketræningstilbud.

Hvis der er tilslutning til det, vil der i vinterhalvåret blive arrangeret nogle spinningevents i Grøndal Multicenter, med mulighed for deltagelse af op til 25 glade spinningentusiaster. Det bliver dog mod en mindre egenbetaling pr event. Nærmere info følger, når vi kommer tættere på.

Kom glad og vær med til at sætte den nye DNA for FIF BIKE - vi glæder os til at se jer friske og klar til FIF BIKEs anden sæson

De bedste hilsner
FIF BIKE