FIF Atletik & Motion - hjælp ifm. sportsskader mv..

 

FIF atleter og løbere (børn og voksne) har gennem en årrække nydt godt af samarbejdet med Lillan ifm. undersøgelse, diagnostik og behandling af sportsskader, ryg- muskler- og senelidelser. Er du ny skadet eller allerede skadesramt og har brug for kvalificeret hjælp til behandling af skaden - kan du kontakte Lillan enten på hendes hjemmeside eller via E-mail og telefonisk på nedenstående kontaktflade;

 
I langt de fleste situationer vil Lillan kunne klare det med en almindelig konsultation over sygesikringen (dvs henvisning til reumatolog på almindelig vis). Men hvis du får brug yderligere udredning og ikke mindst ortopædkirurger, så samarbejder hun med Kysthospitalet, hvor hun kan tilbyde yderligere hjælp.

 

 

 

MY SPORTS MEDICINE

v. speciallæge Lillan Tobin Ph.D.

                                                                  Peter Bangsvej 7A, indg. 9

DK-2000 Frederiksberg

Tel: +45 42 43 06 10

email: kontakt@sports-skader.dk 

                                                         www.sports-skader.dk  

Lillan kan således hjælpe jer, så I kommer hurtigere igennem til undersøgelse og evt. behandling, uanset om man selv betaler, har en sundhedsforsikring eller skal videre til behandling i det offentlige system.

Via Kysthospitalet kan hun ved ortopædkirurgiske problemstillinger primært tilbyde, evt. forundersøgelse, billede diagnostik (ultralyd, røntgen, MR-scanning mm) og evt. behandling til en aftalt rabat pris (hvis I selv skal betale). 

Hvis I er dækket af en sundhedsforsikring er prisen allerede fastlagt mellem Kysthospitalet og forsikringsselskabet.
 
Udredningspriser Kysthospitalet:

PrisRabat  Din pris
Forunder-
søgelse
 1.150,00 kr. 25% 862,50 kr.
Blokade    500,00 kr. 25% 375,00 kr.
Ultralyds
undersøgelse
    550,00 kr. 25% 412,50 kr.
MR scanning    Listepris 25% 
(reguleres årligt med pristals indeks)