Vores sponsorer

Nyheder

Stævne- og ungdomsudvalget

Stævne- og ungdomsudvalget er nedsat af bestyrelsen med henblik på at varetage vores børne- og ungdomsatleters interesser i foreningen. Medlemmerne er forældre til klubbens yngre atleter, som har lyst til at gøre en forskel for de unge og for klubben generelt.

Udvalget tager sig hovedsageligt af planlægning, afvikling og koordinering af stævner, sommeratletik, dommerkurser, præmieuddelingsfest og fællesspisninger. Vi giver bestyrelsen og trænerne en hånd med administrative opgaver og forsøger at holde børne- og ungdomssiderne her på sitet opdateret. Det er os, du hører fra i din mailboks og på klubbens facebooksider, når det er tid til at melde sig til et arrangement, og når der er brug for frivillige hænder til at måle atleternes præstationer til et stævne.

Udvalget består af:

Danny Pedersen, far til Amalie på spring/spring eliteholdet. 

Sofie Boeck, mor til Amalie på mellem/langdistanceungdomsholdet. 

Peter Helk, far til Vilhelm på Ungdom 12-13 (2) - fokuserer på Roster og resultatformidling ved hjemmestævner.

Else Marie Lehman Jensen, mor til Louise på Ungdom 12-13 (2) og Laura, der går på Ungdom 12-13 (1).

 
Derudover er en mindre gruppe ansvarlige for klubbens tidtagningsudstyr og eltidtagningen til egne stævner. Det er Frans Ravn (far til Esther på Ungdom+ 14-15 år), der koordinerer tidtagningsgruppens arbejde. 

Har du et forslag til stævne- og ungdomsudvalget eller lyst til at give en hånd med, hører vi altid gerne fra dig. Skriv i givet fald til os på FIFungdomsudvalg@gmail.com